Har du bättre koll på fotboll än andra?

Anser du att du har minst lika bra koll på fotboll som kommentatorerna på tv? Kan läsa spelet väl och förutse vilka spelare som lär kliva fram lite extra redan innan specifika möten? Ja, är det verkligen så kanske du borde ägna dig åt fotboll i större utsträckning än vad du gör just nu. Kanske till och med skaffa dig en karriär förknippat med fotboll, eller åtminstone en bisyssla.

Fotbollstränare

Fotbollstränare

Om du känner att du innehar outnyttjade kunskaper inom fotboll och ville göra något åt saken kanske ett första steg till något större kan vara att träna ett pojk- eller flicklag i fotboll. Även fast detta inte ger några inkomster överhuvudtaget så kan det ändå vara oerhört givande på det personliga planet att vara en nyckelfaktor till att andra individers utveckling skjuter i höjden. Det kan dessutom vara en språngbräda mot andra mer prestigefyllda tränarjobb, men kom ihåg att ta det för vad det är och att det är ungdomarna som ska stå i fokus och inte du själv. Det viktigaste i lägre åldrar är att man har roligt och att alla får vara delaktiga, inte att vinna till varje pris. Det är helt enkelt inte vinsterna som gör dig till en bra tränare på denna nivå, trots att vissa skulle hävda motsatsen, utan att få laget att må så bra som möjligt. Olika former av tränarutbildningar för fotboll hittar du på fogis.se.

Fantasy fotboll

Fantasy sports är ännu ganska okänt i Sverige, men det hela går ut på att satsa riktiga pengar mot andra spelare om vem som lyckas sätta ihop ett så bra lag som möjligt för en vissa summa fantasipengar. Det finns massor av olika sätt att sätta upp sitt spel, antingen över loppet av en hel säsong, eller bara en enstaka match. Den som lyckas skrapa ihop mest poäng vinner och det är oftast den mest bäst kunskap som lyckas ta hem flest spel. Med andra ord perfekt för den som anser sig vara rejält insatt i fotbollsvärlden. På fantasysportsbetting.se så kan du hitta allt du behöver veta om fantasy fotboll och sport i allmänhet, bland annat om vart du kan spela på svenskarnas favoritliga, Premier League.

Blogga

Om du verkligen vet vad du talar om (eller skriver) kommer du genom att börja blogga och möjligtvis posta din blogg på något forum som tillåter detta snart börja samla på dig läsare. Som du själv säkert är medveten om finns det massvis av fotbollsintresserade människor på nätet som slukar det mesta av värde. Hitta din egen personliga stil och vinklingar, eller håll det stenhårt objektivt. Tänk på att alltid ha en vettigt resonemang bakom det du påstår och inte bara ta saker ur tomma luften. På det sätter kommer du att förbättra dina chanser att dina läsare stannar kvar. På bloggo.nu kan du blogga helt gratis och det är dessutom reklamfritt.