Upplev fotboll på plats

Vi är många som varje vecka följer vårt favoritfotbollslag på tv. Oavsett om det är lag från från Spanien, Italien, Tyskland eller England så förenas vi av kärleken till vårt lag. Men det finns en sak som slår tv-matcherna. Vi pratar så klart om att se matcher på plats.

Ett exempel på en stad som du verkligen borde uppleva fotboll i är den engelska huvudstaden London. Här finns många storlag vilket borgar för en fantastisk upplevelse för dig som supporter.

Arsenal är en av de mest framgångsrika lagen i England och är bland annat det enda lag som gått igenom en hel ligasäsong obesegrade. Man har blivit engelska mästare hela 13 gånger och deras arena Emirates Stadium är en fantastisk fotbollsupplevelse med sina 60 000 åskådare.

Ett av de mest framgångsrika lagen på senare år är Chelsea som bland annat vann årets Premier League. Sedan säsongen 2004/2005 har man vunnit ligan fem gånger och man är sannerligen en fotbollsklubb att räkna med.

En av de mindre framgångsrika klubbarna, Tottenham, har trots avsaknaden av titlar en många supportrar här i Sverige. 2018 kommer de ha en ny arena på plats. Något som sannerligen kan göra det till en fantastisk upplevelse för dig som supporter.

Förutom lagen i huvudstaden finns det också många klassiska lag i andra städer runt om i England. Manchester och Liverpool huserar klassika lag som United och City respektive Liverpool och Everton.

Oavsett vilket lag du håller närmast hjärta finns det som du märker fantastiska möjligheter att avnjuta fotboll i världsklass. Att den svenska mittbacken Victor Nilsson Lindelöf precis blivit klar för Manchester United lär ju inte minska intresset. Snarare tvärtom.